Kosár
0
0 Ft
Menü
Kezdőlap
Cukordetox
Kutatás
GYIK
Tudástár
IMPRESSZUM
Partnerek
Továbbiak
Grillezett zöldségek - Cukkini, padlizsán, paprika
2024.08.13
Hozzávalók:
1 padlizsán
1 cukkini
1 piros vagy sárga kaliforniai paprika
2 evőkanál olívaolaj
Só, bors ízlés szerint
Friss vagy szárított kakukkfű (opcionális)
1 gerezd fokhagyma (opcionális)
Elkészítés:
Mosd meg a zöldségeket, és vágd őket hosszúkás szeletekre. Sózd le őket, és hagyd állni negyed órát, hogy kiengedjék a levüket.
Tedd a zöldségeket egy tálba, és locsold meg olívaolajjal.
Ízesítsd sóval, borssal, és ha szeretnéd, szórj rá aprított fokhagymát és kakukkfüvet.
Hevítsd fel a grillserpenyőt vagy egy sima serpenyőt közepes hőfokon.
Grillezd meg a zöldségeket oldalanként 3-5 percig, amíg szépen megpirulnak, és megpuhulnak.
Azonnal tálald, friss salátával vagy akár egy kevés natúr joghurttal kínálva.
Share
Tweet