Kosár
0
0 Ft
Hozzávalók:
Elkészítés:
Öblítsd le a quinoát folyó víz alatt, majd tedd egy lábosba. Adj hozzá 2 csésze vizet vagy zöldségleves alaplevet. Forrald fel, majd csökkentsd a hőfokot, és fedő alatt főzd 15 percig, amíg a quinoa megpuhul, és az összes folyadék felszívódik. Hagyd kihűlni.
Amíg a quinoa fő, készítsd elő a zöldségeket. Vágd fel a paprikát, uborkát, reszeld le a sárgarépát, és vágd félbe a koktélparadicsomokat. Kockázd fel az avokádót is.
Tedd a főtt quinoát egy nagy tálba, majd add hozzá a felvágott zöldségeket és az avokádót.
Keverd össze az olívaolajat és a citromlevet, majd sózd, borsozd ízlés szerint. Öntsd az öntetet a salátára, és keverd össze.
Szórd meg friss petrezselyemmel, ha szeretnéd, és azonnal tálalhatod.